Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

21. 06. 2016. 11:11 >> 10:56

PODNIO OSTAVKU

Karamarko više nije predsjednik HDZ-a

Tomislav Karamarko je na konferenciji za medije saopštio da podnosi ostavku na mjesto predsjednika Hrvatske demokratske zajednice.

 

 

 

Kako prenose hrvatski mediji, on je naveo da preuzima odgovornost zato što nije uspio da kreira političku većinu, kako je obećao stranci.

“Smatram da će ovo dati novi politički impuls stranci. U stranci sam praktično od 1989. godine i uvijek sam bio u funkciji svoje domovine.

Mislim da će ovo biti novi vjetar u leđa stranci. Juče nijesam ovo učinio zbog tehničkih problema i ovo ne radim ni zbog čijeg pritiska“, rekao je Karamarko.

On je dodao i da se zahvaljuje svima onima koji su mu pružali podršku i koji su pokušali da ga spriječe da podnese ostavku.

“Bilo je lijepo biti predsjednik stranke, mi smo u ove četiri godine dobili dignitet i još smo najjača stranka“, zaključio je Karamarko.

On je prethodno podnio ostavku na mjesto potpredsjednika Vlade Hrvatske, nakon zahtjeva koalicionog partnera, lidera Mosta Boža Petrova, zbog afere u koju je bila uključena njegova supruga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније