Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

05. 07. 2022. 20:23 >> 20:21

DANILOVIĆ

"Vlada bi morala uvesti privremenu upravu u Podgorici"

Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović istakao je da Ivan Vuković niti je izabran, niti je ponovo izabran, niti je gradonačelnik. Smatra da čitava situacija u lokalnoj upravi glavnog grada, pokazuje jad i bijedu demokratije, a da je porazno da se to objavljuje bez ikakve upitanosti.

"Svaku njegovu odluku koju od sjutra potpiše buduća većina u Skupštini opštine Glavnog grada i novi gradonačelnik moraju poništiti. Da ima i jednog glasa razuma u Vladi morala bi se nakon ovoga uvesti privremena uprava do konstituisanja novog saziva. Ipak, kako god, ne očekujem ni taj jedan razuman glas", naglašava Danilović u Fejsbuk objavi.

Očekuje, kako je dodao, da danas "podgrijanog gradonačelnika" Podgorice rashladimo u oktobru, a onda i utvrdimo kolika je šteta, u međuvremenu, napravljena građanima Podgorice.

"Zamislite! Ponovo izabran od strane odbornika kojima sjutra ističe mandat? A onda je 'gradonačelnik' podgrijao svoje odbornike i ponovo izabrao njih? Građani bi morali biti u delirijumu", zaključuje Danilović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније