Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

26. 02. 2022. 14:54 >> 14:55
6

RABRENOVIĆ POZIVA

"Obezbijediti kapacitete za prijem izbjeglica iz Ukrajine"

Liberalna partija poziva strukture vlasti da odmah obezbijede kapacitete za prijem izbjeglica iz Ukrajine i da, kako su kazali, u dobrom duhu naše slavne istorije otvori granicu za dolazak građana ove naše bratske države.

Potpredsjednik Liberalne partije Jovo Rabrenović kazao je da su Crnogorci svoju humanost dokazali i tokom ratova devedesetih kada je Crna Gora primila na desetine hiljada građana susjednih država zahvaćenih ratnim sukobima bez obzira na njihovu nacionalnu i vjersku pripadnost.

"Neka i dalje budemo ono što smo kroz slavnu prošlost radili da otvorimo vrata progonjenom, a zatvorimo progonitelju. U svrhu pružanja pomoći izbjeglicama iz Ukrajine Liberalna partija će ponuditi sve svoje raspoložive partijske i lične kapacitete kako bi im olakšala vrijeme izbjeglištva do povratka na svoja vjekovna Ignjata", kazao je Rabrenović i poručio da su Liberali uz bratski ukrajinski narod u njihovoj borbi za slobodu i domovinu.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније