Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 11. 2020. 13:17 >> 13:16

NIKČEVIĆ

"Đeljošaj da prizna debakl i počne da radi svoj posao"

Član IO DPS Tuzi Radovan Nikčević pozvao je predsjednika Opštine Tuzi Nika Đeljošaja da, kako je kazao, prizna debakl u pregovorima za ulazak u novu Vladu.

"Dugo je trajalo čekanje Đeljošaja da dobije poziciju u novoj Vladi, iako je platio veoma skupu ulaznicu. To čekanje se pretvorilo u tajne pregovore i sastanke sa mandatarom o kojima saznajemo putem nezvaničnih informacija iz medija", kazao je član IO DPS Tuzi Radovan Nikčević.

On ističe da crnogorska javnost, kako je kazao, ne zaslužuje da bude obmanjivana, već bi, dodaje, bilo ljudski i profesionalno da se obojica obrate i saopšte detalje pregovora.

"Ono što je bilo evidentno jeste da je mandatar resore nuđene Albanskoj listi u međuvremenu dodijelio bliskim saradnicima SPC, pa je Đeljošaju moglo biti ponuđeno da im bude pomoćnik. Izgleda da mandatar sumnja da Đeljošaj ima kompetencija za višu poziciju, a neophodno je da pridobije nekog od manjina ne bi li smanjio pritisak javnosti i medija nakon objavljivanja izuzetno homogene liste kandidata", navodi se u saopštenju.

Nikčević smatra očeglednim da, "mandatar nije u dovoljnoj mjeri cijenio trud koji je Đeljošaj uložio napadajući iskrene prijatelje albanskog naroda, aktuelnu Vladu Crne Gore i Glavni grad".

"Nadamo se da će ovaj debakl osvijestiti predsjednika najmlađe opštine u Crnoj Gori i da će konačno početi da se bavi problemima građana koji su ga birali na funkciju", zaključio je Nikčević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније