Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

04. 07. 2019. 13:19 >> 13:46
8

BUDVA

Crnogorska će razmotriti podršku Careviću

Ako nastavi kako je počeo, predsjednik opštine Budva Marko Bato Carević neće imati podršku Crnogorske, saopšteno je iz te partije. Predsjedništvo Crnogorske pozvalo je predsjednika stranke u Budvi, Vladimira Bulatovića da sazove Opštinski odbor i Predsjedništvo Odbora kako bi se razmotrilo stanje u koaliciji i dalja podrška Careviću.

"Na sjednici Predsjedništva koja je održana sinoć zaključeno je da se Budvom danas upravlja tako da se pokazuje elementarno nepoznavanje sadržine zakona o lokalnoj samoupravi, da je Demokratski front ušao u kampanju za izbore koju finansira opštinskim parama i da je partijsko zapošljavanje simpatizera Demokratskog fronta u Budvi prevazišlo rekorde koje je nekad u budvanskoj opštini ostvarila Demokratska partija socijalista", navodi se u saopštenju.

Predsjedništvo Crnogorske je konstatovalo da je Carević u prvih pola godine upravljanja Opštinom u kontinuitetu pokazivao odsustvo svakog smisla za poštovanje svojih partnera u vladajućoj koaliciji i da je umislio da sa šest odbornika od 33 koliko ih ukupno ima u SO Budva može da vrši 100 odsto vlasti.

Crnogorska je zaključila da su to osnovni razlozi zbog kojih budvanski odbor treba da razmotri odnose u vladajućoj koaliciji i posebno svoju podršku predsjedniku opštine.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније