Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

28. 04. 2020. 20:35 >> 21:10
7

IVANOVIĆ

"Nadam se da će Carević uskoro odgovarati pred Zakonom"

Predsjednica Crnogorske Anđela Ivanović očekuje da predsjednik Opštine Budva Marko Carević uskoro odgovara pred Zakonom za, kako je navela, sve ono što se sumnja da je uradio suprotno zakonu.

Podsjetimo, ranije danas predsjednik Opštine Budva razrješio je dužnosti potpredsjednika Opštine Vladimira Bulatovića, sekretarku Sekretarijata za društvene djelanosti Ljljanu Pjerotić, jer je za njega, kako je rekao, nedopustivo da javnu funkciju obavljaju oni koji žele da prekroje izbornu volju građana Budve.

Dužnosti je razrješena i predsjednica Crnogorske Anđela Ivanović.

"Zaista ne zamjeramo gospodinu Careviću što je podijelio otkaze i rastjerao ljude koji su mu dali povjerenje da bude danas to što jeste, nažalost on drugačije ne zna. Nadam se da će uskoro odgovarati pred Zakonom za sve ono što se sumnja da je uradio suprotno zakonu, a provjera povjerenja u skupštini ga svakako čeka uskoro. U četvrtak u podne više", poručila je Ivanović, prenosi RTV Budva.

Ona je najavila da će, u četvrtak 30. aprila u 12 sati, oCrnogorska održati pres konferenciju vezana za političku situaciju u Budvi.

Tada će se, kako se navodi u saopštenju, javnosti obratiti predsjednica Ivanović i potpredsjednik Vladimir Bulatović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније