Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

21. 03. 2018. 08:05 >> 08:07

SKUPŠTINA KOSOVA

Nema kvoruma, glasanje danas od 11 sati?

Skupština Kosova zbog nedostakta kvoruma poslije devet sati rasprave odlučila je da nastavi sjednicu danas u 11 časova.

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj zahvalio je poslanicima na sveobuhvatnoj raspravi i zamolio sve poslaničke grupe i poslanike da podrže predlog zakona o ratifikaciji sporazuma o demarkaciji granične linije između Kosova i Crne Gore.

Rasprava je protekla u podršci zakonu poslanika stranaka vladajuće koalicije i Demokratskog saveza Kosova i protivljenja poslanika Samoopredjeljenja.

Jučerašnji tok sjednice, koja je počela u 16 sati, prošao je u podršci zakonu poslanika stranaka vladajuće koalicije i Demokratskog saveza Kosova i žestokog protivljenja poslanika Samoopredjeljenja.

Na sjednici je preovladala razmjena "argumenata" jedne i druge strane uz uzdržavanje od svađalačkih tonova koji vrlo često prisutni na sjednicama skupštine Kosova.

Odlaganje glasanja za sjutra može biti uslovljeno i činjenicom da za sada nema potrebnih 80 glasova poslanika koji bi večeras glasali za demarkaciju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније