Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

TVCG [ Objavio: O.Z. ]

29. 12. 2017. 15:54 >> 15:27
2

DANILOVIĆ OCIJENIO

Opozicija nije spremna za predsjedničke

Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović kazao da opozicija nije spremna za predstojeće predsjedničke izbore. On smatra da opozicija treba da stane iza jednog kandidata i da to bude nestranačka ličnost.

"Davno smo govorili da opozicija treba da stene iza jednog kandidata i da to treba da bude nestranačka lišnost. Treba da se dogovore najveći ui opoziciji, prije svega DF i Demokrate, ali komunikacije između njih nema i to ne sluti na dobro", kazao je Danilović.

Govoreći o izbornom zakonu o izboru odbornika i poslanika, Danilović je naveo da će se izbori svakako osporavati i bez toga.

"Nijesam od onih kolega iz opozcije koji ne umije da čita preporuke međunarodne zajednice. Nikada nijesam razumio da ako ne usvojimo Zakon o izboru odbornika i poslanika i sve njihove preporuke, neće biti s njihove strane priznati izbori. Ja bih volio da je tako, ali bojim se da nije", istakao je Danilović.

On je naveo da je problem što će opozicija pristati da učestvuje na svim izborima bez i jednog ispunjenog zahtjeva.

"Kada pristanete da se takmičite onda nema kajanja", dodao je Danilović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније