Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

08. 02. 2018. 08:43 >> 08:49
1

RADONJIĆ NAJAVIO

Druga faza obilaznice najkasnije do 1. septembra

Izgradnja druge faze obilaznice oko Golubovaca, koja je u toku, trebalo bi da bude završena do početka ljetnje turističke sezone, a u najgorem slučaju do 1. septembra.

 

To je saopštio je predsjednik Gradske opštine Golubovci, Dušan Radonjić.

On je, gostujući u našem Jutarnjem programu, rekao je da je druga faza spojna faza, koja bi trebalo da zaokruži kompletan projekat obilaznice vrijedan preko 30 miliona eura. Investicija je "teška" preko šest miliona eura, uključujući imovinsko-pravne odnose.

"Rok za završetak radova je osam mjeseci. Radovi su počeli 12. januara, nadamo se da ćemo možda do početka sezone imati radove, užurbano se radi, u najgorem slučaju to je 1. septembar", saopštio je Radonjić.

Prvi čovjek GO Golubovci saopštio je da je u aktuelnom mandatu lokalne vlasti uloženo više od 1,7 miliona eura u rekonstruisanje lokalnih i nekategorisanih puteva.

"To je preduslov razvoja i poboljšanja bezbjednosti", kazao je Radonjić.

Govoreći o putu Golubovci-Mataguži, Radonjić je najavio da će najkasnije za mjesec dana dio saobraćajnice, nešto malo više od 500 metara, biti predat građanima na korišćenje. Vrijednost tog projekta je preko 400.000 eura.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније