Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

12. 07. 2018. 07:38 >> 07:30

U GOLUBOVCIMA

Srednja škola bez đaka u septembru

Sada je već potpuno izvjesno da Srednja stručna škola u Golubovcima neće u septembru primiti prve đake, iako su uvjeravanja koja smo sve vrijeme dobijali sa adresa Direkcijejavnih radova i Ministarstva prosvjete bila potpuno suprotna, kazao je za Pobjedu predsjednik gradske opštine Golubovci Dušan Radonjić.

 

Izgradnja zgrade Srednje stručne škole u Golubovcima počela je u januaru 2017. godine, nakon što je ugovorom koji je Direkcija javnih radova, 4. oktobra 2016. godine, potpisala sa preduzećem Met-alu plast iz Danilograda, a rok za završetak radova bio je 14 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao.

Navodeći da je više puta isticano da će škola početi da radi u septembru, Dušan Radonjić je čvrstog uvjerenja da je taj rok uz malo veći napor i posvećenost svih koji su bili u njega uključeni mogao biti u potpunosti ispoštovan, a objekat završen do početka ove školske godine.

“Po onome što mi znamo, ozbiljnijih opravdanja, razloga za kašnjenje nije bilo. Svakako, ono što nije dobro je da objekat prve učenike neće primiti u septembru, kako je bilo obećano i najavljeno. U ovom slučaju definitivno i Vlada treba da utvrdi čija je odgovornost i da snosi odgovornost onaj za koga se utvrdi da je njegova”, kazao je Radonjić, prenosi Pobjeda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније