Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Milica Kapa, TVCG

11. 01. 2024. 07:56 >> 07:56
3
Čitaj mi:

CIJENE NEPROMIJENJENE I REALNE

Otkazuju se rezervacije, svi čekaju snijeg na skijalištu u Kolašinu

U Kolašinu se, zbog nedostatka snijega, otkazuju rezervacije. Dodatno, javnost je, ovih dana, bila zbunjena informacijama o visokima cijenama na jednom od skijališta. Iz Ski-centar 1600 kažu da oni cijenama ne mogu odbiti posjetioce.

Ovako je danas bilo u ski-centru Kolašin 1600, čije staze u januaru pamte i veće gužve. No, kako nema dovoljno snijega, navrati tek poneki posjetilac noseći sanke, ali ne i skije. I dok ljubitelji zimskih sportova čekaju da sniježni prekrivač pređe 30-ak centimetara, u ski centru kažu da su pripreme za sezonu odavno priveli kraju.

"Servisirane su mašine, remontovane žičare, ljudstvo je spremno", kazao je direktor Ski-centra Bojan Medenica.

Sve je spremno za posjetioce ovdje u Ski-centru Kolašin 1600. Međutim, njih nema jer nema ni snijega. Sve su oči uprte u vremensku prognozu koja obećava padavine. Kad padne snijeg i dođu gosti evo kakve ih cijene čekaju.

Za doručak gosti restorana, moraće da izdvoje šest do deset eura, dok će ručak koštati najmanje osam.

Javnost je, objašnjava Medenica, bila zbunjena informacijama o papreno visokim cijenama na jednom od skijališta, ali se to ne odnosi na Ski-centar 1600, gdje su cijene na nivou prošlogodišnjih.

"U restoranu možete pojesti kačamak po cijeni 13 e i za razliku do većih restorana gdje je porcija 450 grama kod nas je 550 grama, cijena čaja 2 eura, cijena kafe s aparata do 2.20 eura", kazao je Medenica.

Ovakve cijene prati kvalitetna ponuda, kaže Medenica.

"Ja moramo da kažem da je usluga ski centra na kvalitetnom nivou što mogu potvrditi gosti iz regiona. Radi se o restoranu četiri zvjezvice koji je i na samoj stazi pa ćete se složiti sa mnom dato nije previsoke", kazao je Medenica.

Da cijenama ne mogu odbiti goste Kolašina, smatraju i u lokalnoj turističkoj organizaciji. Iako su se potrudili da obogate ponudu u centru grada, otkazivanje rezrevacija se nastavlja.

"Svi gosti pitaju kada će snijeg jer svi koji su planirali da dođu oi dolaze zbog skijanja, cijene su na nivou prošlogodišnjih u privatnom smještaju ali i restoranima danas možete naći apartaman za dvije osobe u centru u iznosu 35-40 eura", istakla je Milašinović.

A kako bi sezonu učinili uspješnom, naši sagovornici apeluju na nadležne da, ukoliko uskoro padne snijeg, razmotre mogućnost produžetka školskog raspusta.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније