Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

М.М. [ TVCG ]

21. 01. 2023. 09:43 >> 16:59
3

KOLAŠIN 1600

Konačno stvoreni uslovi za skijanje, gužve na stazama

Konačno ima uslova za skijanje u Kolašinu. Na skijalištu Kolašin 1600 već danas ima dosta skijaša koji su jedva dočekali da napada snijeg kako bi mogli da uživaju u zimskim trenucima.

Instruktor skijanja Đuro Đinović kazao je da ih raduje veliki broj rezervacija iz inostranstva i tvrdi da će naredni period biti maksimalno iskorišćen.

"Imamo dosta rezervacija iz inostranstva, iz Ukrajine, Rusije, Velike Britanije čak i Izraela, a iz okruženja iz Srbije, dosta je interesovanja, tako da mislim da će kraj januara-februara biti maksimalno iskorišćeno", Đuro Đinović instruktor skijanja.

Đinović kaže da se skijanje najbolje uči u uzrastu od 4,5 godina.

Savjetuje roditelje da djecu uvijek uključe u neki sport.

"Imali smo i starije početnike, imali smo polaznike koji su imali čak preko 60 godina", kazao je Đinović.

Kaže da početnici često imaju strah ali za njih uvijek preporučuje da koriste mekše skije.

U Kolašinu je danas izmjereno 5 centimetara snijega, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju.

Najviše snijega, danas u sedam sati, izmjereno je u Šavniku, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju Crne Gore. Visina snježnog pokrivača bila je 14 centimetara.

U Andrijevici je izmjereno 12 centimetara, na Žabljaku osam, u Rožajama i Gusinju pet, Beranama četiri, Plužinama tri i Bijelom Polju jedan.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније