Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

29. 03. 2019. 21:45 >> 21:08

"MALI KORACI MIJENJAJU SVIJET"

NLB Banka nastavlja da pomaže crnogorskim porodilištima

NLB Banka će u nedjelju, na odlučujućoj utakmici košarkaškog kluba Budućnost Voli za ostanak u trci za trofej Aba lige, donirati crnogorskim porodilištima deset eura za svaki koš Budućnosti, 30 eura za svaku trojku i 500 eura za pobjedu.

Iz NLB Banke su kazali da time podsjećaju na akciju „Mali koraci mijenjaju svijet na bolje“, u okviru koje već tri godine unapređuje uslove u porodilištima širom Crne Gore.

„NLB Banka je, kao premium sponsor, za sve posjetioce utakmice koju Budućnost Voli igra protiv Cedevite u dvorani sportskog centra „Morača“, pripremila zanimljiv program sa ciljem da pruži podršku klubu i podrži porodilišta, povezujući odgovran odnos prema budućim generacijama i sport“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da će, pored poklon ulaznica koje će biti podijeljene zaposlenima i pratiocima zvaničnih profila banke na društvenim mrežama, biti organizovana i aktivacija u sporstskom centru “Morača”.

„U NLB kutku će se naći donatorska kutija u koju svi posjetioci utakmice mogu donirati za crnogorska porodilišta, a za najmlađe navijače će se raditi navijački facepainting. NLB Banka je za donacije u iznosu od pet EUR ili više kao poklon obezbijedila majice“, kaže se u saopštenju.

Iz NLB Banke su kazali da nastoje, kako unutar svoje organizacije, tako i eksterno, utiču na podizanje svijesti o društveno odgovornom poslovanju i promociji održivih vrijednosti ovog društva.

Akciju „Mali koraci mijenjaju svijet na bolje“ banka nastavlja i u 2019. i trajaće tokom cijele godine, sa donatorskom inicijativom koja je namijenjena crnogorskim porodilištima.

Do sada je u okviru ove kampanje NLB Banka obezbjedila bolje uslove u porodilištima u Nikšiću, Bijelom Polju i Beranama, a ove godine će zvanično uručiti potreban instrumentarij porodilištu u Podgorici.

NLB Banka je početkom septembra prošle godine potpisala ugovor o saradnji sa košarkaškim klubom Budućnost Voli, kao Premium sponzor kluba za sezonu 2018/2019.

„Potpisivanje ugovora ispraćeno je posebnim povoljnosttima koje je Banka pripremila za sve ljubitelje košarke i omogućila korisnicima NLB kreditnih kartica da svoju sezonsku kartu za utakmice Aba i Euro lige, kao i domaćeg prvenstva i Kupa Crne Gore, obezbijede na deset mjesečnih rata“, dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније