Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Marko Terzić, TVCG

06. 11. 2017. 20:30 >> 21:22
2

RAJSKI PAPIRI

Na spisku i jedna osoba iz CG

Novo veliko curenje povjerljivih informacija iz ofšor kompanija, nazvano Rajski papiri otkrilo je imena više od 120 političara ali i drugih javnih ličnosti, poput britanske kraljice Elizabete i saradnika Donalda Trampa koji su sarađivali sa Rusima, a koji imaju račune u takozvanim poreskim rajevima. I istraživači iz regiona dio su mreže novinara koji su učestvovali u projektu Rajski papiri. Miranda Patrucić iz Sarajeva kazala je za TVCG da se pominje i jedna osoba iz Crne Gore.

Otkrivene su veze više od 120 svjetskih političarasa of-šor kompanijama. U istraživanjima "Rajski papiri" učestvovala je i Miranda Patrucić iz projekta "Izvještavanje o organizovano kriminalu i korupciji", koja ima podatke za region, ali i za Crnu Goru.

Ona je za Dnevnik TV CG kazala da je u fokusu njenog rada bila Centralna Azija i Azerbejdžan, ali i Balkan.

"Objavićemo i priču koja se tiče Crne Gore", kazala je dodajući da se pominje i jedna osoba iz Crne Gore.

"U pitanju je osoba iz biznisa", kazala je Patrucić. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније