Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj. [ Roditelji.me ]

10. 02. 2017. 14:02 >> 13:43

SAOPŠTENO IZ KCCG

U Dječjoj bolnici oftalmolog jednom sedmično

U Institutu za bolesti djece (IBD) Kliničkog centra djecu koja imaju treba da posjete oftalmologa ubuduće će pregledati jednom sedmično dr Nataša Jovović, dok su za hitna stanja na usluzi oftalmolozi Klinike za očne bolesti.

 

U Institutu je trenutno zaposlen jedan specijalista iz oblasti oftalmologije koji je na dužem bolovanju, a zbog čega roditelji i djeca imaju probleme u ostvarivanju prava na zdravstveni zaštitu već neko vrijeme.

Iz Kliničkog centra Crne Gore je udruženju Roditelji objašnjeno da prema Ugovoru iz 2011. godine dr Sanja Borović zbrinjava djecu koja se liječe u Centru za neonatologiju, a ova zdravstvena ustanova se dr Borović kao i sa dr Jovović ima dogovor da rade operativne zahvate kod djece koja imaju strobizam (razrokost).

“Napominjemo da su tri ljekara na specijalizaciji iz oblasti oftalmologije za potrebe IBD-a. Takođe napominjemo da KCCG čini napore da obezbijedi djeci blagovremene oftalmološke usluge”, kazali su iz Kliničkog centra.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније