Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 09. 2015. 19:47 >> 19:36

U SRIJEDU

Glavni grad na EXPO 2015

Glavni grad i Turistička organizacija Podgorice predstaviće se u srijedu na Svjetskoj izložbi EXPO 2015, koja se održava u Milanu, od 1. maja do 31. oktobra ove godine.

Na ovoj renomiranoj izložbi koja se održava od 19. vijeka, svake pete godine, veliki broj zemalja iz cijelog svijeta ima priliku da predstavi svoju zemlju i svoja dostignuća iz različitih oblasti-ekonomije, tehnologije, turizme i sl.

Prezentacija Glavnog grada biće održana u srijedu, 9. septembra, od 19.30 do 21 sat. Glavni dio prezentacije je promocija novog četvorominutnog video spota, namjenski urađenog za potrebe nastupa na EXPO-u 2015 u Milanu, u kojem su predstavljeni potencijali Glavnog grada (turistički, prirodni, kulturni, sportski...). U spotu su i naši sportski velikani – Dejan Savićević, ŽRK Budućnost, kao i poznati foto model Ana Jovanović iz Podgorice i Njemica nastanjena u Milanu, Lina Lorenca Ašerman, kao i ovogodišnj crnogorski predstavnik na Eurosongu Nenad Knežević Knez, čiji se instrumental nalazi u spotu kao muzička podloga.

Video spot sadrži prelijepe kadrove našeg Glavnog grada, od kojih mnogi do sada nijesu viđeni.

Kompletnu produkciju spota je radio Andrija Krivokapić iz Podgorice.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније