Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 09. 2015. 19:22 >> 19:16

VEČERAS

Stevan Jovetić u CG paviljonu na EXPO-u

Na Expo Milano 2015, u Crnogorskom paviljonu večeras je planirana promocija Glavnog grada Podgorice, uz specijalnog gosta, fudbalera Stevana Jovetića.

Posjetioci će imati priliku da uživaju u kratkom filmu o gradu Podgorici, specijalno pripremljenom za potrebe Expo-a,  da degustiraju tradicionalne crnogorske specijalitete, kao i da se fotografišu sa poznatim fudbalerom  milanskog kluba Inter  -  Stevanom Jovetićem.

Dolazak Jovetića je ujedno sjajna prilika za promociju Crne Gore, pa su u tom cilju predstavnici našeg Paviljona na Expo-u,  imali priliku da na kanalu RAI, u okviru desetominutnog intervjua, gledaocima predstave učešće Crne Gore na univerzalnoj izložbi.

Crna Gora nastupa u okviru Bio Mediteranskog klastera, pod motom „Mala zemlja velikih mogućnosti“.

Takođe, u sklopu pomenutog intervjua, italijanski mediji su se upoznali i sa organizacijom Investicionog Foruma, u okviru Expo-a, koji je zakazan za 19.oktobar, a gdje se očekuje veliki broj privrednika kako sa italijanske, tako i crnogorske strane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније