Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

19. 05. 2015. 12:33 >> 12:25
2

POZITIVAN NA KOKAIN

FINA suspendovala Rađena

Svjetska federacija plivačkih sportova (FINA) suspendovala je srpskog vaterpolistu Nikolu Rađena zbog pozitivnog doping testa na kokain poslije utakmice sa Španijom u Svjetskoj ligi.

Antidoping agencija Srbije (ADAS) objavila je danas da je FINA suspendovala Rađena usljed doping pozitivnog rezultata na metabolite kokaina, nespecifičnog stimulansa iz grupe S.6 Liste zabranjenih sredstava.

"Zaprijećena kazna za upotrebu nespecifičnih supstanci je četiri godine zabrane takmičenja, a za procesuiranje ovog slučaja u prvom stepenu odgovorna je FINA", kaže se u saopštenju ADAS-a, prenosi Tanjug.

Ukoliko Rađen bude kažnjen reprezentacija Srbije nastupiće oslabljena na predstojećim velikim takmičenjima - prvenstvu svijeta od 27. jula do 8. avgusta u Kazanju i Olimpijskim igrama sljedeće godine u Rio de Žaneiru.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније