Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

15. 03. 2024. 21:57 >> 22:18
Čitaj mi:

POVRATAK KOTORANA U ELITU

Poraz Primorca od Valisa, ali izboren povratak u Premijer regionalnu ligu

Vaterpolist Primorca poraženi su na gostovanju Valisu 14:12, ali su izborili povratak u Premijer regionalnu ligu zahvaljujući meču Vukova i Korčule koji je dobio tim sa Novog Beograda ali tek nakon izvođenja peteraca.

U meču A1 lige u Valjevu Kotorani su dobili samo posljednju četvrtinu, 4:3,  u većem dijelu utakmice su jurili zaostatak, koji je iznosio najviše četiri gola, pri rezultatu 10:6 početkom treće dionice.

Upravo gol razlika je bila bitna, jer je Primorac u prvom meču sa Valjevčanima slavio četiri razlike, pa kao bolji iz međusobnog duela, kolo prije kraja je izborio povratak u elitu.

Mladi Đorđije Stojanović bio je najefikasniji igrač ekipe Vjekoslava Paskovića u prvom porazu u Regionalnoj A1 lige. Postigao je četiri gola, koliko su imali na drugoj strani Dragoljub Rogač i Petar Kasum.

U Primorcu po dva pogotka Nemanje Vica i Nikole Brkića, a mrežu Valisa pogađali su i Marković, Lambi, Perovi i Evdokušin.

U nedjelju viceprvaka Crne Gore očekuje gostovanje Vukovima sa Novog Beogarada, od 19 i 45 u posljednjem kolu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније