Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

12. 07. 2017. 22:15 >> 21:53

DRAŠKO BRGULJAN ČOVJEK ODLUKE

Vaterpolisti savladali SAD pred put na SP

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobjedom je završila pripreme za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti. ''Ajkule'' su nakon Kazahstana i Japana, na prepunom bazenu Jadran Carina na Škveru savladale SAD 11:10.

"Ajkule" su povele preko Radovića, na 2:0 povisio je Darko Brguljan, a prvi gol sa SAD postigao je Noper na tri minuta do kraja dionice. Uslijedio je brz odgovor domaćina preko Murišića, na 3:2 smanjio je Rols i to je bio rezultat nakon prve četvrtine.

Bouen je otvorio drugu četrtinu golom za 3:3, ali je prednost ''ajkulama'' vratio Aleksandar Radović. Novo izjednačenje Amerikancima je donio Irving, a do kraja ovog perioda igre Ukropina je sa dva gola u roku od 40 sekundi postigao dva gola za 6:4.

Irving je već u prvom napadu u trećoj četvrtini smanjio na 6:5, a novo izjednačenje donio je MekKonel. Svojim prvim golom na meču Đuro Radović vraća prednost ''ajkulama'', uzvratio je Noper a golom Kupida na 13 sekundi do kraja Amerika je prvi put došla do vođstva.

U prvom napadu posljednje dionice, Mišić je bio siguran za 8:8, a Aleksandar Radović postiže novi gol za novo vođstvo Crne Gore. Bouen je izjednačio, a Kupido sa peterca donio prednost Amerikancima od 10:9. Na tri minuta do kraja Čučković je sjajnim golom poravnao rezultat, Draško Brguljan je bio precizan za novo vođstvo domaćina, i konačnih 11:10.

Reprezentacija Crne Gore u subotu ujutro iz Tivta putuje za Budimpeštu, takmičenje počinje duelom sa Kanadom 17. jula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније