Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavila: M.M.Lj. [ Mina ]

12. 02. 2017. 11:57 >> 11:33
8

VOLVO KUP

Ajkule "potopile" Slovačku

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas Slovačku 18:3 (5:1, 6:1, 3:0 i 4:1), u utakmici trećeg kola Volvo kupa u Budimpešti.

 

Crnogorski vaterpolisti upisali su drugi trijumf na turniru, nakon što su juče slavili i protiv domaćina, Mađarske 9:4.

Imaju i startni remi sa Hrvatskom 7:7.

Konačan plasman na turniru biće poznat nakon duela Mađarske i Hrvatske.

Najefikasniji u crnogorskoj selekciji bio je Nikola Murišić sa četiri gola, Aleksa Ukropina i Dimitrije Kriještorac postigli su po tri, po dva puta u listu strijelaca upisali su se Đuro Radović, Aleksandar Ivović i Draško Brguljan, a po jednom Bojan Banićević i Stefan Pješivac.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније