Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

04. 02. 2014. 22:28 >> 23:25

"EL MUNDO DEPORTIVO"

Nadal najbolji španski sportista

Španski sportski magazin “El Mundo Deportivo”, na ceremoniji održanoj u Kongresnom centru Katalonija u Barseloni, izabrao je najbolje sportiste u Španiji za 2013. godinu.

Za najboljeg sportistu u prošloj godini izabran je teniser Rafael Nadal, koji je u obraćanju nakon uručenja nagrade izrazio veliko zadovoljstvo što je dobio, kako kaže, "to vrijedno i važno priznanje".

Nadal je obilježio 2013. kad je u pitranju tenis. Nakon oporavka od povrede, uspio je da ponovo zauzme vrh ATP liste, ove godine u finalu Australian Opena poražen je od švajcarskog tenisera Stanislasa Vavrinke.

Na 66. ceremoniji dodjele nagrada, priznanje za “Izvanredne poteze” dobio je kapiten Barselone Ćavi Ernandes.

Za najboljeg trenera je izabran trener Barselone Tito Vilanova koji nije mogao prisustvoati ceremoniji, a nagradu je u njegovo ime primio direktor španskog kluba Andoni Zubizareta.

Fudbaler Barselone Nejmar je dobio nagradu za “Najboljeg stranog sportistu”.

Nagradu za najboljeg ekipnog igrača je dobio igrač rukomentnog kluba Barselone Nikola Karabatić, a “Fair Play” nagradu fudbaler Atletiko Bilbaoa Ander Herera, nagradu “Nikolau Kasaus” predsjednik Atletiko Madrida Enrikue Kereza, dok je za najbolju sprotiskinju izabrana španska plivačica Mireia Belmonte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније