Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92 ]

30. 01. 2021. 08:55 >> 08:56

NADAL PRED KUP

Nadam se da sam spreman za Gren slem

Španski teniser Rafael Nadal imao je uspješnu generalnu probu pred ATP kup, koji počinje 1. februara.

Drugi teniser svijeta je savladao Dominika Tima sa 7:5, 6:4 na egzibiciji u Adelejdu, a nakon meča se zahvalio Australijancima na gostoprimstvu, ali i kontrolisanju pandemije koronavirusa u toj zemlji.

"Bila je ovo teška godina za sve nas. Nas u Španiji nas je dosta pogodila. Još uvijek smo u teškoj situaciji i mislim da Australija radi vrlo dobro, čestitam ovoj zemlji na kontroli pandemije. Posljednje dvije nedjelje bile su dobre, čak i u karantinu, ali to su stvari koje moramo da prihvatimo, da radimo, tako da hvala i Teniskom savezu Australije. Nevjerovatno je igrati u Adelejdu pred svim ovim ljudima", rekao je Nadal.

On je izrazio nadu u osvajanje prvog Grend slema u sezoni.

"Nadam se da sam spreman da ponovo pobijedim. Osvojio sam trofej ovdje 2009. i nakon toga pokušavao mnogo puta. Još uvijek imam tu strast prema tenisu, uživam. Srećan sam, takmičim se pred publikom, navijačima. Potrebni su nam ovakvi trenuci", istakao je on.

Nadal će prvi meč na ATP kupu u Melburnu igrati u utorak protiv domaćeg igrača Aleksa de Minora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније