Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

06. 05. 2024. 10:42 >> 10:44
Čitaj mi:

rubljov se bori sa virusom

Rubljov u problemu, mora u bolnicu

Ruski teniser Andrej Rubljov poslije osvajanja Mastersa u Madridu istakao je da nije sve tako sjajno što se tiče njegovog zdravstvenog statusa.

Rubljov je poslije finala i pobjede nad Ože-Alijasimom priznao da se proteklih dana bori sa virusom i da mora u bolnicu.

"Bolestan sam i mislim da ću u ponedjeljak u bolnicu, na potpunu provjeru da bih znao šta se tačno dešava sa mnom. Bolestan sam već osam ili devet dana, to nije normalno i uopšte mi nije bolje, što je čudno jer obično budem bolestan dva ili tri dana uz malu temperaturu, ali ništa posebno. Ovo je prvi put u životu da se osjećam tako loše", izjavio je ruski teniser.

Rubljov ima i problem sa palcem na stopalu.

"Morali su da mi ubace uložak u predjelu palca jer je nekako došlo do zapaljenja i on je počeo da otiče, što je pritislo kost tako da ne mogu kako treba ni da se obuje. Prst na nozi se toliko upalio da su morali da mi daju anestetik. Osjećaj je sličan onom kao kada ga polomite, tako da su morali da stave uložak kako bih mogao da igram bez da razmišljam o tome", dodao se Andrej.

Uprkos svemu, kaže da je koncentrisan na nastavak sezone.

"Normalno je da imate uspone i padove, ali moj fokus će biti sada na tome da nastavim da napredujem. Mislim da sam pokazao visok nivo tenisa od prvog do posljednjeg meča ovdje u Madridu, tako da sam bio u stanju da osvojim titulu. Sada je najvažnije da se oporavim i budem spreman za Rim", zaključio je Rubljov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније