Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

20. 06. 2020. 17:43 >> 17:39

PORAZ ZVEREVA

Đoković pobjedom počeo turnir u Zadru

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković pobijedio je danas sunarodnika Peđu Krstina sa 4:3, 4:1 na Adrija turu u Zadru.

Đokoviću je za pobjedu nad 244. teniserom svijeta bilo potrebno 46 minuta. Bio je ovo prvi međusobni duel Đokovića i Krstina.

"Nije me iznenadio Krstin, svjestan sam njegovog kvaliteta. Mnogo je bolje počeo od mene, ali sam uspio da preokrenem rezulat", rekao je Đoković za Sport klub nakon meča.

"Prvi put sam u Zadru i apsolutno su svi bili ljubazni i prijatni, zadovoljstvo je biti ovdje", dodao je srpski teniser.

U Grupi A su još i Borna Ćorić i Grigor Dimitrov.

Hrvatski teniser je ranije danas lako pobijedio Dimitrova, dok je u Grupi B Danilo Petrović napravio iznenađenje pobijedivši Njemca Aleksandera Zvereva, sedmog tenisera svijeta.

U meču koji su obilježili brejkovi, srpski teniser je slavio poslije dva taj-brejka.

Petrović je na Adrija tur ušao kao pobjednik pozivnog turnira Teniskog saveza Hrvatske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније