Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

16. 02. 2013. 22:37 >> 22:34

TURNIR U DOHI

Tenis:Azarenka i Vilijams u finalu

Beloruskinja Viktorija Azarenka i Amerikanka Serena Vilijams plasirale u finale turnira u Dohi, pošto je Azarenka u polufinalu dobila Agnješku Radvansku sa 6:3, 6:3, dok je Serena izgubila gem manje protiv Marije Šarapove - 6:3, 6:2.

 

Azarenka je tokom čitavog turnira igrala sjajno, tako da joj ni Radvanska nije napravila veliki problem. 

Poljakinja je čak tri puta gubila servis u prvom setu, pa Viki nije bilo teško da dobije prvi dio igre. U drugom setu je sve postalo jasno oko plasmana u finale kada je Azarenka povela sa 3:0.

 

Duel Vilijamsove i Šarapove, bio je potpuno neravnopravan. Šarapova je bila neuobičajeno nesigurna i u sedmom gemu je dozvolila Sereni da iskoristi jedinu priliku za brejk u prvom setu. Amerikanka je set rutinski privela kraju. 

Maša je u drugom setu dva puta gubila servis, pa nije bilo govora o neizvjesnosti – 6:2.

Tako će publika u Dohi imati priliku da sjutrau finalu posmatra duel bivše i buduće svjetske broj jedan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније