Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavila: M.M ]

01. 05. 2019. 16:10 >> 16:09

ORGANIZATORI

Vimbldon mijenja rok za prijavu zbog Mareja

Organizatori Vimbldona su spremni da pomjere rok za prijavu tenisera, ukoliko Endi Marej donese odluku o učešću na trećem Grend slemu u sezoni.

Poznato je da je britanski teniser operisao kuk i da ga mjesecima nema na turnirima, ali Englezi ne odustaju i žele da mu daju šansu da se prijavi.

Bivši broj jedan ima rok do 20. maja da se prijavi za učešće ako želi da iskoristi "zaštićeni renking". Druga šansa je 18. jun, do kada se podnose zahtjevi za specijalne pozivnice.

Ipak, u Londonu kažu da su spremni da prolongiraju rok za koji dan i tako izađu Mareju u susret.

"Odluka je na Endiju. Ako nam se obrati, svakako smo spremni da sarađujemo", rekao je izvršni direktor turnira Ričard Luis.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније