Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

04. 06. 2013. 20:13 >> 20:18

RAZOČARAN IGROM

Federer: Podbacio u svim elementima

Rodžer Federer danas nije bio ni približno onaj igrač koji je godinama lagano pobjeđivao rivale, posebno one koji nijesu među prvih pet. Nakon današnje eliminacije u četvtfinalu, priznao je da je Conga bio nadmoćniji u svim segmentima igre.

Federu je to u Parizu druga eliminacija prije polufinala na posljednja tri Gren slema, a tek peta u prethodnih devet godina. Tsonga je "odgovoran" za tri, takođe je pobijedio Švajcarca 2011. na Vimbldonu.

"Conga je igrao odlično danas. U svim elementima bio je bolji, zasluženo ide dalje", priznao je Federer.

Po mnogima najbolji teniser svih vremena istakao je da mu je u prvim momentima poraz teško pao, ali da je brzo prebrodio ispadanje.

"Razočaran sam svojom igrom u ovom meču. Conga je opasan rival i morao sam biti koncetrisovaniji. bio sam prilično tužan, ali sam već maltene prebrodio eliminaciju. Sada me čeka sastanak sa mojim timom kako bih spreman dočekao nastupe u Haleu i na Vimbldonu", rekao je Švajcarac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније