Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

31. 01. 2015. 15:54 >> 20:21
1

LIGA ŠAMPIONA

Budućnost savladala Dinamo

Rukometašice Budućnosti ostvarile su pobjedu na startu Glavne runde Lige šampiona.

Budućnost je danas u Volgogradu, u prvom kolu prve grupe, savladala Dinamo 25:18 (12:11) i napravila veliki korak ka četvrtfinalu.

Crnogorski prvak odlučujuću prednost stekao je početkom drugog poluvremena, kada je serijom od 4:0 došao do vođstva od pet golova (16:11) u 36. minutu.

Istu prednost Budućnost je imala u 40.(18:13) i 50. minuti (21:16).

Domaćin, koji je samo jednom na startu meča bio u vođstvu (1:0), u prvom poluvremenu tri puta uspio je da izjednači rezultat, posljednji put u 25. minutu.

U nastavku samo jednom je zaprijetio i zaostatak smanjio na dva gola (18:16), ali je ekipa trenera Dragana Adžića sa tri uzastopna pogotka prednost ponovo vratila na pet i praktično već tada riješila pitanje pobjednika.

Razlika je u 57. minutu iznosila i šest golova (24:17),koliko je bilo i na kraju meča (25:18).

Budućnost je i u prvom poluvremenu konstantno bila u vođstvu, koje je više puta iznosilo dva gola.

Najefikasnije u podgoričkom timu, na čijem golu se ponovo istakla Klara Voltering sa 15 odbrana, bile su Majda Mehmedović i Kristina Neagu, dok je Radmila Petrović meč završila sa četiri gola.

U ruskom timu istakla se Ana Sedojkina sa 14 odbrana, a najefikasnija je bila sa Olga Akopjan sa šest pogodaka.

Budućnost će u drugom kolu, 8. februara u Podgorici, igrati sa Lajpcigom, koji je na startu Glavne runde pobijedio Vardar 26:23.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније