Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ zrkb.me ]

22. 10. 2015. 20:49 >> 01:17
2

"PLAVE" KOMPLETNE

Petrović: Biće teško, ali želimo pobjedu

Kapitenka rukometašica Budućnosti Radmila Petrović kazala je pred gostovanje u Poljskoj u drugom kolu Lige šampiona da očekuje težak meč, ali da ekipa želi pobjedu.

Rukometašice Budućnosti u petak (18 sati) gostuju MKS Selgros Lublinu u utakmici drugog kola grupe D Lige šampiona.

Nakon ubjedljive pobjede (33:20) na startu elitnog klupskog takmičenja protiv švedskog Savehofa, aktuelne šampionke Evrope žele da trijumfom u Poljskoj naprave lijepu uvertiru pred dva okršaja protiv Bukurešta, koji će biti odlučujući u borbi za prvu poziciju u grupi.

Ekipa je u Lublin otputovala u kompletnom sastavu, a trener Dragan Adžić najavio je da se još ne zna koliko će saigračicama moći da pomognu Kinga Ahruk i Suzana Lazović, koje nijesu nastupile u duelu protiv Savehofa u ”Morači”.

"Očekuje nas teško gostovanje u Poljskoj, igramo protiv dobre i kvalitetne ekipe, koja će sigurno imati veliki motiv protiv nas, prije svega zbog činjenice da igraju pred svojom publikom i to protiv prvaka Evrope. Očekujem da ćemo im pružiti jak otpor naročito u odbrani, jer su one napadački veoma zahtjevne. Imaju visoke i dobre bekove, koje moramo da zaustavimo kao i njihovu dobru saradnju sa pivotom. Ne smijemo sebi dozvoliti padove u igri jer one kažnjavaju svaku grešku. Biće teško, ali se nadam da ćemo uz pravi pristup i maksimalno zalaganje tokom svih 60 minuta, ostvariti novu pobjedu" kazala je kapiten Radmila Petrović.

Duel MKS Selgros Lublin – Budućnost na programu je u 18 sati.

U drugom meču grupe D, takođe, u petak (19 sati) će igrati Savehof i Bukurešt.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније