Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

В.П.

17. 09. 2023. 10:11 >> 10:12
1

SINOĆ

"Mr/Ms Universe" takmičenje zvanično otvoreno u Tivtu

Prestižno međunarodno takmičenje u bodibildingu i fitnesu, "Mr/Ms Universe", u Porto Montenegru u Tivtu zvanično je otvoreno sinoć.

Subotnji dio programa donio je nadmetanje u osam kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji i nastupe petoro naših. Zlatne medalje osvojili su Magdalena Radonjić u "wellness"-u čime je zavrijedila Elite Pro status, Ema Dobrić u "fit model"-u pokazavši raskošan potencijal i Almedin Bahović u "wheelchair"-u za nastavak pozitivnog rezultatskog niza, Milena Šćekić uzela je srebro u "bodyfitness"-u, kao i Đorđe Radonjić u "games classic"-u u kom je trijumfovao pedesetdvogodišnji Aleksandar Lekić s izuzetnom solo prezentacijom i epitetom najstarijeg "Mr Universe"-a u istoriji. Ujedno, Radonjiću je uručeno zlato s Evropskog prvenstva u španskoj Santa Suzani u Barseloni.

Nastavak takmičenja u bodibildingu i fitnesu danas je od 17 h kada nas očekuje bogat program u objema konkurencijama - oko dvadeset kategorija i nastupa crnogorskih predstavnika i nove borbe za Elite Pro kartice. Vrijedi istaći da je Crna Gora u najbrojnijem sastavu do sada.

Podsjetimo, "Mr/Ms Universe" održava se u Porto Montenegru u sali "Auditorijum" (bivšem Domu vojske) u organizaciji Bodibilding i fitnes saveza Crne Gore i Svjetske federacije (IFBB-ja).

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније