Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

01. 05. 2024. 13:34 >> 13:50
Čitaj mi:

plej of evrolige

Real Madrid večeras za prolazak, velika bitka u Istanbulu

Nastavlja se četvrtfinalna serija plej-ofa Evrolige, večeras dvije utakmice: Fenerbahče - Monako od 19.45 odnosno Baskonija - Real Madrid od 20.30.

Serija između Fenerbahčea i Monaka je izjednačena - 1:1 - ali tim iz Istanbula sada ima prednost zbog brejka u Monaku.

"Veomao je bitno da odigramo bolju utakmicu nego što je to bio slučaj prošle nedjelje. Svaki detalj je veoma bitan, ali na kraju moramo da igramo našu košarku", rekao je trener Fenerbahčeta Šarunas Jasikevičijus.

Real Madrid je jedini tim koji ima šansu da u tri utakmice reši seriju i prvu "meč loptu" će imati u Vitoriji na gostujućem terenu, jer vodi sa 2:0 poslije mečeva u Madridu.

Baskonija za sada jednostavno nije imala dovoljno odgovora na raznovrstan napad Reala.

"Prilazimo ovoj utakmici kao da je 0:0 u seriji. Znamo da još ništa nismo postigli i Buesa Arena je jedno od najkomplikovanijih lokacija u Evropi za igranje, jer navijači Baskonije uvijek daju svoju podršku. Baskonija ima mnogo ofanzivnih opcija, tako da jedino što tražim od svojih igrača je konstantan fokus. Moramo biti svjesni da su utakmice u Madridu sada prošlosti", rekao je trener real Madrida Ćus Mateo.

Srijeda, 1. maj

19.45. Fenerbahče -Monako 

20.30. Baskonija - Real Madrid

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније