Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ TVCG ]

22. 11. 2021. 11:49 >> 11:49

ZA MUŠKARCE I ŽENE

Održan drugi turnus Super lige u stonom tenisu

Proteklog vikenda je u sportskom kompleksu Voco u Podgorici održan drugi turnus Super lige u stonom tenisu za muškarce i prvi turnus Super lige za žene.

U senioskim mečevima gledali smo dva derbija.

Sjajan meč između Novog i Tivta završio je minimalnom pobjedom Novljana 4:3, i prikazan je sjajan stoni tenis. Naš reprezentativac Luka Bakić i novopridošli Ivor Katić u dresu Tivta su novljanima zadali dosta muke i cijelo vrijeme držali meč u neizvjesnosti.

Pobjedom nad Filipm Radovićem, Bakić je odmah na startu poveo tivćane u vodstvo, i najavio neizvjesnu borbu. I ostali mečevi su se uglavnom uvodili u peti set i otvarali Tivćanima nadu da bi mogli zabelježiti pobjedu i napraviti iznenadjenje nad favorizovanim Novljanima. Slaba karika za Tivćane bio je Dušan Bulatović, koji je sa dva poraza
omogućio Novom da trijumfuje.

Drugi derbi izmedju Novog i Tivta bio je bez neizvjesnosti, i Novljani su ga rutinski završili pobjedom 4:1.

Trostruki prvak Novi vodi na tabeli bez izgubljenog meča, a prate ga Tivat, Budva i Budim, koji će vjerovatno ostvariti ulazak u play off.
Peta je hercegnovska Boka, a poslednja, sa izgledima da ispadne iz društva najboljih je podgoriča Budućnost.

Super liga za žene je ove godine oslabljena i igraju samo tri kluba - beranski Budim, podgorička Budućnost i hercegnovski Novi.

Novljanke, aktuelni šampioni, su pobjedama 4:0 nad Budimom i 4:1 nad Budućnošću zauzele prvo mjesto, a prati ih Budućnost sa jednim porazom i Budim bez pobjede.


Dragiša Dedić, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније