Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 03. 2015. 09:50 >> 09:44
6

REJNOLDS PORUČUJE

Pobijedili, jer smo veliki tim!

Bek košarkaša Budućnost volija, Džej Ar Rejnolds kazao je da je njegov tim dobio Partizan jer je veliki tim.

 

Košarkaši Budućnosti u meču za drugo mjesto ABA lige pobijedili su sinoć Partizan u uzbudljivoj završnici 85:79. Pobjednika je odlučila serija Budućnosti u zadnja tri i po minuta od 13 nula (gubili 72:79), a za preokret je bio najzaslužniji Rejnolds, koji je meč završio sa 24 poena.

„Zbog ovoga se igra košarka. Ovo su utakmice za koje se živi. Pobijedili smo jer smo veliki tim, vjerovali smo do samog kraja. Bili smo mirni kad je trebalo a „napaljeni“ sve vrijeme. Nosila nas je publika, velika je stvar pobijediti u ovako važnoj utakmici protiv velikog tima“, kazao je Rejnolds nakon utakmice, prenose podgorički mediji.

Budućnost će u polufinalu ABA lige, a za plasman u Evroligu, igrati protiv Cedevite od koje je oba puta u regionalnom dijelu sezone, poražena.

„Ulazimo u plej-of, to je kruna sezone i sjajno je za nas što nas čekaju nove velike utakmice“, poručuje Rejnolds.

Zanimljivo da je Budućnost jedina ekipa koja je dobila Partizan u oba meča u regularnom dijelu sezone, što nije uspjelo ni najboljoj ekipi lige – Crvenoj zvezdi, ali ni Cedeviti. Upravo je nakon poraza u Beogradu od Podgoričana, tim Duška Vujoševića napravio seriju od 12 pobjeda u regionalnom takmičenju, koju je sinoć prekinula Budućnost.

Pogledajte još jednom triler završnicu iz Morače:

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније