Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 03. 2015. 09:00 >> 08:54

DIREKTNO NA TVCG

Budućnost Voli u Zagrebu protiv Cedevite

Košarkaši Budućnost Volija i Cedevite odigraće večeras u Zagrebu utakmicu 25. kola ABA lige.

Duel u Zagrebu će biti najuzbudljiviji 25. kola regionalnog takmičenja, pošto je riječ o okršaju timova koji će igrati u plej-ofu. To nije samo duel dva od četiri najjača tima lige, već i duel koji bi mogao da odluči mnoge stvari u borbi za drugo mjesto na kraju regularnog dijela sezone, koje donosi prednost domaćeg terena u polufinalu fajnal-fora.

Na jučerašnjoj pres konferenciji, kapiten "plavih" Suad Šehović kazao je da je Cedevita favorit, ali da će on i njegovi saigrači sve učiniti da joj se suprostavi na pravi način i pokuša da je iznenadi.

"Sigurno da su blagi favoriti, igraju na svom terenu i stoga moramo biti veoma oprezni. To je ekipa koja nas je nadigrala u Podgorici, imali su šutersku noć, koju nadam se da neće ponoviti", kazao je Šehović.

On je kazao da posljednja dva kola odlučuju o konačnom plasmanu učesnika na finalnom turniru.

"Očekuje nas kvalitetan protivnik koji je u odnosu na prvu utakmicu jači za Stanka Baraća. Nemamo lagan posao, ali ukoliko se ukaže prilika spremni smo da je iskoristimo", rekao je Šehović.

Budućnost je u dosadašnjem dijelu šampionata ostvarila 18 pobjeda i dvije više od zagrebačkom tima, koji je dobio prvi međusobni duel u Podgorici 80:70.

Prošle sezone obje ekipe u međusobnim duelima ostvarile su pobjede pred svojim navijačima.

Budućnost je trijumfovala u Podgoriuci rezultatom 64:60, dok je u Zagrebu bilo 76:71 za Cedevitu.

Duel u Zagrebu počeće u 17 sati, a diretan prenos možete pratiti na Drugom programu TVCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније