Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 03. 2015. 15:32   >>  15:27

ABA LIGA

Šehović: Cedevita favorit

Cedevita igra pred svojim navijačima i favorit je, ali će Budućnost Voli sve učiniti da joj se suprostavi na pravi način i pokuša da je iznenadi, kazao je kapiten Suad Šehović. Cedevita i Budućnost Voli odigraće sjutra u Zagrebu utakmicu 25. kola ABA lige.

Šehović je kazao da posljednja dva kola odlučuju o konačnom plasmanu učesnika na finalnom turniru.

"Očekuje nas kvalitetan protivnik koji je u odnosu na prvu utakmicu jači za Stanka Baraća. Nemamo lagan posao, ali ukoliko se ukaže prilika spremni smo da je iskoristimo", rekao je Šehović.

On je kazao da je Cedevita nadigrala Budućnost u Podgorici, podsjećajući na nevjerovatno šutersko veče rivala.

"Sigurno da su blagi favoriti, igraju na svom terenu i stoga moramo biti veoma oprezni. To je ekipa koja nas je nadigrala u Podgorici, imali su šutersku noć, koju nadam se da neće ponoviti", kazao je Šehović.

On je istakao da je i Budućnost taj duel odigrala dobro, ali je tada njihov fenomenalan šut za tri poena "prelomio" utakmcu.

"Idemo u Zagreb da odigramo bolju utakmicu nego u Podgorici, jači smo za Borisa Savovića i nadam se povoljnom rezultatu", zaključio je Šehović.

Krilni centar Čedomir Vitkovac kazao je da je u finišu sezone svaka utakmica izuzetno bitna.

„Važno je da zadržimo dobar ritam igara, da u Zagrebu odigramo što bolju utakmicu i ako se ukaže šansa da pobijedimo. Cedevita je izuzetno jaka ekipa, skup odličnih individualaca, koju sa klupe predvodi odličan trener... Imaju jako velike ciljeve ove godine, ali imamo i mi naše, pa da vidimo ko će biti bolji", poručio je Vitkovac.

Budućnost je u dosadašnjem dijelu šampionata ostvarila 18 pobjeda i dvije više od zagrebačkom tima, koji je dobio prvi međusobni duel u Podgorici 80:70.

Prošle sezone obje ekipe u međusobnim duelima ostvarile su pobjede pred svojim navijačima.

Budućnost je trijumfovala u Podgoriuci rezultatom 64:60, dok je u Zagrebu bilo 76:71 za Cedevitu.

Nedjeljni duel u Zagrebu počeće u 17 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније