Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 01. 2015. 22:46 >> 23:42

TREĆI PORAZ ZVEZDE

Galatasaraj slavio u Beogradu

Galatasaraj je savladao Crvenu Zvezdu u "KombankAreni" 74:65 i izabranicima Dejana Radonjića nanio treći poraz u Top 16 fazi. Treba napomenuti da je večerašnja utakmica protekla bez incidenata. Panatinaikos je ostvario drugu pobjedu, u Atini je lako pao litvanski Žalgiris 77:58.

Galatasaraj je meč prelomio u finišu treće dionice, kada su stigli do dvocifrene prednosti (52:62) poslije trojke Džastina Kartera.

Zvezda je na sedam minuta prije kraja prišla na 52:53 , ali su gosti predvođeni Gonlumom i Karterom uzvratili serijom 9:0 i trasirali put ka pobjedi.

Nakon takve serije tim Dejana Radonjića više nije imao snage da se vrati u meč pa je Galatasaraj stigao do važne pobjede u Beogradu.

Galatu su do pobjede predvodili Vladimir Micov sa 12, te Pocijus i Arojo sa po 11 poena. Marjanović sa 18 i Markus Vilijams sa 12 su bili najbolji u Zvezdi.

Uoči početka večerašnje utakmice u Kombank areni na teren su sa tribine ubačeni svinjski papci, nakon čega su tribine utihnule.

Panatinaikos je već poslije prvih deset minuta imao osam poena prednosti, koju je do kraja meča samo uvećavao.

Petorica domaćih igrača su imala više od deset poena, a najefikasniji sa 14 bio je Nikos Papas, dok je 13 ubacio Džejms Gist. Litvanski tim predvodio je Vil Čeri sa 13 poena.

Emporio Armani je slavio na gostovanju Unikahi 84:77 i ostvario prvi trijumf u drugoj rundi.

Italijane je predvodio Alesandro Đentile sa 20 poena, a pratili su ga Linas Keliza sa 15, Maršon Bruks sa 12, Danijel Heket sa 11, te Džo Regland sa 10.

Rajan Tulson i Džejson Grejndžer su sa po 13 poena bili najbolji u timu Unikahe. Crnogorski internacionalac iz redova španske ekipe Vladimir Golubović upisao je 10 koševa i šest uhvaćenih lopti. 

Tim iz Malage je je jedini tim u grupi F sa tri poraza.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније