Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 12. 2014. 23:41 >> 23:49

EVROLIGA

Fener srušio Barsu, poraz Panatinaikosa

Večeras je odigrano pet mečeva 9. kola Evrolige, a dva su riješena u produžetku. U derbiju C grupe Fenerbahče je srušio Barselonu u "Blaugrani" sa 91:89. Produžetak je viđen i u Malagi i opet se radovao gost - CSKA je bio bolji od Unikahe 76:75.

Heroj Fenera bio je Nemanja Bjelica koji je pogodio 4 sekunde prije kraja produžetka, pa je turski tim nanio prvi poraz Kataloncima i revanširao im se za neuspjeh u prvom dijelu takmičenja.

Sjajan je bio Bogdan Bogdanović sa 23 poena, Bjelica je ubacio 13.

Bajern je savladao Turov kod kuće sa 95:89, čime su Poljaci i definitivno ispali. Gosti su vodili tokom većeg dijela utakmice, ali je Bajern dobio posljednju dionicu sa ubedljivih 32:17 i prelomio meč.

Duško Savanović je blistao, imao je 31 poen, 6 skokova i indeks 37.
Emporio Armani je na domaćem terenu iznenadio Panatinaikos - 66:64.

Prvak Evrope Makabi slavio je na gostovanju Cedeviti u Zagrebu sa 82:71Tim iz Izraela je tako stigao do šeste pobjede u sezoni, dok je Cedevita pretrpjela sedmi poraz i sada je bez šansi za prolaz.

Devin Smit imao je 14 poena,a po 13 poena su dodali Tajus i Ohajon. Kod domaćina, Fran Pilepić se istakao sa 22 poena.

CSKA je u Malagi nadoknadio minus od 20 poena i poslije dodatnih pet minuta pobijedio 76:75. "Armejci", su tako ostali jedini neporaženi tim u Evroligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније