Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 03. 2024. 15:22 >> 16:50
Čitaj mi:

SAOPŠTENO IZ KLUBA

Karte za meč Budućnost - Partizan u prodaji od četvrtka

Košarkaši Budućnosti u nedjelju dočekuju Partizan, u 25. kolu ABA lige, a iz podgoričkog kluba su saopštili da će se ulaznice za meč prodavati u naredna tri dana, po cijeni od 25 i 30 eura.

Pobjednik meča će najvjerovatnije osvojiti drugo mjesto na kraju ligaškog dijela, jer oba tima u duel ulaze sa istim skorom 18-4.

"Budućnost Voli obavještava javnost da u četvrtak počinje prodaja karata za meč 25. kola ABA lige, koji naš Klub igra sa Partizanom. Prodaja ulaznica će se vršiti u četvrtak, petak i subotu od 12 do 18 časova, kao i u nedelju od 10 časova do početka utakmice na biletarnici Sportskog centra "Morača“ – cijene ulaznica su 25 i 30 eura", navodi se u saopštenju Budućnosti.

Iz kluba dodaju i da će cijene za parter iznositi 50 i 100 eura, a cijena karata za tzv. "kožni dio tribina" (ispod VIP sekotra) će koštati 50 eura.

Trebovane i rezervisane karte se mogu preuzeti u istom periodu na biletarnici SC "Morača".

Utakmica je na programu u nedelju od 19:30h.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније