Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 04. 2014. 23:01 >> 23:06

AKO CIBONA ODUSTANE

ABA ligi upražnjeno mjesto u Evroligi

Spekulacije oko finansijske krize Cibone nastavile su i poslije plasmana zagrebačke ekipe u finale ABA lige.

Dok Zagrepčani tvrde da je naredna sezona daleko i da do tada svi finansijski problemi mogu da budu prevaziđeni, pojedini već najavljuju kako "cibosi" neće moći da ispune svoje finansijske obaveze prema Evroligi, zbog čega neće moći da nastupe u elitnom takmičenju naredne sezone.

Ono što je jasno je da bi, u tom slučaju, dodjela upražnjenog mjesta u Evroligi ponovo pripala ABA ligi.

- U slučaju da Cibona ne bude iz nekog razloga mogla da igra u Evroligi, dodjela njenog mjesta biće povjerena ABA ligi. Uobičajeno je da ULEB vrši dodjelu mjesta, ali u ovom slučaju imamo pouzdanog partnera sa kojim dugo sarađujemo i imamo zajedničku filozofiju, tako da bismo ABA ligi prepustili izbor kluba koji bi popunio upražnjeno mjesto, izjavio je predsjednik Evrolige Đordi Bertomeu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније