Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

13. 10. 2023. 14:39 >> 14:42

NAKON LOŠIH REZULTATA

Brat mu odlučuje o sudbini: Parkeru se sprema otkaz u Asvelu?

Čelnici francuskog evroligaša Asvela razmatraju da smijene trenera tog tima, Ti-Džej Parkera nakon serije loših rezultata.

Asvel je na startu nove sezone u Evroligi pretrpio dva ubjedljiva poraza, najprije od Crvene zvezde na otvaranju nove sezone, a onda i od Partizana.

Zvezda je na svom parketu bila bolja 94:73, a sa 17 pogođenih trojki izjednačili su sopstveni rekord u elitnom takmičenju.

Možda i bolniji poraz, s obzirom da su igrali kod kuće, Asvel je pretrpio sinoć od Partizana (88:62), čime su beogradski "crno-bijeli" oborili klupski rekord za najubjedljiviju pobjednu na gostujućem terenu u Evroligi.

Asvel je prethodnih pet utakmica, pobijedio samo jednom, pa je Ti-Džejova sudbina u rukama njegovog brata, proslavljenog košarkaša, Tonija Parkera, koji je prvi čovjek kluba.

Ti-Džej ima ugovor sa klubom do 2026. godine, ali mu rezultati ipak ne idu na ruku.

Naredne nedjelje u Evroligi igra se duplo kolo, a Asvle će imati dva teška gosotvanja u Istanbulu, prvo protiv Efesa, a zatim i protiv Fenerbahčea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније