Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К.

11. 10. 2023. 18:18 >> 18:34

TRENER PANATINAIKOSA

Ataman pobijedio pa kaznio igrače zbog loše igre

Ergin Ataman, trener košarkaša Panatinaikosa, odlučio je da kazni igrače atinskog kluba zbog lošeg izdanja na susretu protiv Marusija.

Panatinaikos je slavio rezultatom 82:71, ali su u posljednjoj dionici poraženi iako su imali prednost od 28 razlike izgubili su je 13:26.

Zbog loše odigrane posljednje četvrtine košarkaši Panatinaikosa su samo dan nakon pobjede protiv Marusija morali na terenu da provedu šest sati.

Na konferenciji za medije odmah nakon utakmice Ataman je rekao da će ozbiljno razgovarati sa igračima i da im igra nije bila dobra.

"Ovako se ne može. Očekuje nas ozbiljan razgovor u svlačionici, a poslije toga i naporan rad. ovo nije igra koju treba da pružate kao član Panatinaikosa. Košarka koju smo mi prikazali nije valjala ništa", rekao je Ataman.

Košarkaši Panatinaikosa u četvrtak na svom terenu dočekuju minhenski Bajern u okviru drugog kola Evrolige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније