Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

18. 09. 2023. 23:05 >> 23:06

ABA SUPER KUP

SC Derbi ubjedljiv protiv FMP-a, gradski derbi u polufinalu

Košarkaši SC Derbija plasirali su se u polufinale ABA Super Kupa, pošto su u "Morači" ubjedljivo savladali ekipu FMP-a 93:75.

Gosti su vodili samo na startu utakmice kada je bilo 6:2, i od tada su izabranici Andreja Žakelja preuzeli kontorlu nad utakmicom i već na kraju prve četvrtine imali dvocifrenu prednost od 11 poena (24:13).

Ostatak meča protekao je u dominaciji "Studenata" čija je prednost u jednom momentu na početku posljednje dionice iznosila i +24 (80:56). 

Nakon toga uslijedila je serija ekipe iz Železnika 13:2, čime su smanjili zaostatak na 13 poena, ali su brzo odgovorili igrači podgoričkog kluba i vratili prednost od preko 20 poena i na kraju ubjedljivo slavili.

Najefikasniji u ekipi SC Derbija bili su Davkins, Ivišić i Pavličević sa po 13 poena, Drežnjak je dodao 11.

Kod FMP-a Voker je ubacio 11, a Šaranović 10 koševa.

SC Derbi će u polufinalu, sjutra od 21 sat, igrati sa gradskim rivalom, ekipom Budućnosti koja je danas eliminisala Zadar.

Drugi polufinalni par čine Partizan i Igokea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније