Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

13. 06. 2023. 02:09 >> 02:09

VRAĆAJU SE NAREDNE SEZONE

Braća Ivišić se povukla sa NBA drafta

Košarkaši SC Derbija, braća Tomislav i Zvonimir Ivišić, povukli su se sa ovogodišnjeg NBA drafta.

Vijest je potvrdio i menadžer talentovanih hrvatskih košarkaša, Miško Ražnatović koji je dodao  da su se pored njih dvojice, povukli i košarkaš Mege Nikola Đurišić, kao i košarkaš Dinamika iz Beograda Mihajlo Bošković.

Oko Ivišića je bila posebna pompa, pogotovo nakon sjajnih partija Zvonimira u duelima sa beogradskim Partizanom.

Odradio je igrač Derbija nekoliko treninga sa NBA ekipama, nezvanično se pričalo da je zadovoljio, ali kako prenosi Džonatan Dživoni sa DraftEkspresa, timovi žele da ih vide iduće godine na draftu, gdje bi mogli da budu i bolje pozicionirani.

Braća Ivišići odgovaraju konstitucijom trendu u NBA ligi, Tomislav je visok 214 cm, Zvonimir 219, oba košarkaša imaju zadovoljavajuć dribling, ali i šut sa distance, pa se uklapaju u sliku "košarkaških jednoroga" kako zovu košarkaše takvih predispozicija od Kristafa Porzingisa do Viktora Vembanjame, projektovanog prvog pika ovogdišnjeg drafta.

Ivišići (koji su blizanci) imaju 19 godina, i iduće sezone bi trebalo ako pokažu još napredak u svojoj igri da imaju bolje pozicije, možda i kao pikovi prve runde, iako je te stvari teško projektovati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније