Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К.

15. 05. 2023. 16:24 >> 16:39

SEDAM PORAZA

Dok Rivers ima najneuspješniju statistiku u plej-ofu NBA lige

Dok Rivers, trener Filadelfije, po statistici je najneuspešniji trener u istoriji NBA lige kada su odlučujući mečevi u plej-ofu u pitanju.

Rivers ima deset utakmica doigravanja koje su njegovom timu mogle da obezbjede prolaz dalje i doživio je čak sedam poraza, uz skromne tri pobjede.

Rivers je poslednji neuspjeh doživio porazom od Bostona 88:112 u četvrtoj utakmici polufinalne serije Istočne konferencije.

Iskusni stručnjak je prije toga izgubio devet utakmica u finalnim serijama konferencije koje su mogle da mu donesu prolaz u nastavak takmičenja. Prve tri su bile protiv Hjustona 2015. godine, naredne tri protiv Denvera 2020. godine, godinu dana kasnije je u sedmoj utakmici poražen od Atlante

Zbog toga bi Rivers ovog ljeta mogao da napusti klupu Filadelfije, bez obzira što mu ugovor sa klubom ističe tek za dvije godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније