Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

22. 04. 2023. 14:37 >> 14:37

ŠPANSKI STRUČNjAK

Pablo Laso najavio saopštenje za dva dana: Sve spremno za preuzimanje Efesa?

Španski košarkaški trener Pablo Laso oglasio se danas na društveni mrežama kratkim videom u kojem je najavio da će za dva dana izdati zvanično saopštenje.

"Zdravo, ja sam Pablo Laso i imam nešto da vam saopštim", kratak je bio harizmatični Španac, uz datum 24. april.

Prateći trendove velikih NBA zvijezda, mnogi predviđaju da će Laso za dva dana saopštiti kako postaje novi trener Anadolu Efesa.

Dvostruki osvajač Evrolige sa Real Madridom, dolazi na funkciju turskog kluba koji je dva puta uzastopno osvajao najveće evropsko takmičenje, od čega drugi put upravo u finalu sa Realom prošle sezone, koji je Laso tada predvodio.

Turski gigant ove sezone, i pored velikog budžeta i jakog rostera nije uspio da se plasira u TOP8 Evrolige, a trener Ergin Ataman je odlučio da napusti kormilo kluba nakon šest godina vođenja.

Ataman je sve završio sa Panatinaikosom, posrnulim evropskim velikanom, a za isti posao je u užoj konkurenciji bio i sam Laso.

Španski stručnjak je i želja Bajern Minhena, ali gotovo da Bavarci nisu imali nikakve šanse u ovoj trci.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније