Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 01. 2014. 11:02 >> 11:06

NBA

Orlando prekinuo seriju poraza bez Vučevića

Košarkaši Orlando Međžika pobijedili su Boston Seltikse 93:91, u jutros odigranom meču NBA lige. U timu sa Floride ponovo nije bilo crnogorskog reprezentativca, Nikole Vučevića.

Orlando, koji je na meču koristio samo osmoricu igrača i prekinuo seriju od deset uzastopnih poraza, i zabilježio je 11. pobjedu u sezoni. Vučević je sedmi uzastopni meč propustio zbog potresa mozga.

Pobjede su ostvarili i košarkaši Oklahome Tandera i San Antonijo Sparsa.

San Antonio je savladao Milvoki 110:82 i upisao 32. pobjedu u sezoni, bez četvorice standardnih igrača. Sparsi su do pobjede stigli bez pomoći Tonija Parkera, Tijago Splitera, Meta Bonera i Denija Grina.

Trijumf manje od ekipe Grega Popovića, ima Oklahoma, koja je jutros bila bolja od Sakramenta 108:93. Najbolji u timu Tandera bio je Kevin Djurent koji je postigao 30 poena a imao je i devet asistencija.

Finiks je savladao Denver 117:103, dok su Los Anđeles Lejkersi slavili u Toronutu 112:106, uz 29 poena Nika Janga. U ekipi Lejkersa zbog povreda nijesu nastupili Kobi Brajant i Stiv Neš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније