Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

08. 10. 2022. 20:38 >> 20:42

MEKDAFI PROŠAO LjEKARSKE PREGLEDE

Nikolić nije više član Dižona

Crnogorski košarkaš Danilo Nikolić nije više član francuskog Dižona.

Bivši igrač podgoričke Budućnosti je prije mjesec dana potpisao ugovor sa francuskim timom, na tačno mjesec dana, uz mogućnost produžetka do kraja sezone.

Ovakva specifičnost ugovora nastala je zbog Amerikanca Markisa Mekdafija koji je potpisao ugovor sa Dižonom ali nije uspio da prođe medicinske preglede.

Bivši košarkaš univerziteta Vičita je zbog toga imao skraćenu minutažu na startu sezone, iako je doveden kao veliko pojačanje iz Napolija.

Američki košarkaš je međutim zatražio drugo mišljenje i dobio je zeleno svjetlo što se već osjetilo na današnjoj utakmici sa LeManom gđe je postigao 22 poena imao i 8 skokova i 3 asisitencije za 34 minuta na parketu.

Kako je ovo dovelo do problema sa registracijom, zbog broja stranaca, ekipa koju predvodi bosanski stručnjak Nenad Marković, odlučila je da ne produži ugovor sa Nikolićem.

"Bilo je zadovoljstvo da budem dio ovog tima, hvala na svemu i sve najbolje u ostatku sezone", napisao je naš košarkaš na svom Tviter profilu.

Njegov menadžer, Davor Ristović iz agencije "oktagon" je nedugo zatim nagovjestio da je Nikolić spreman za "naredni korak" u karijeri.

Krilni centar je u Dižonu u prosjeku postizao pet poena i imao 3 skoka po meču.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније