Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

03. 12. 2013. 14:55 >> 16:05

EUROKUP

Jovović: Nižnji favorit, ali nema predaje

Nižnji Novgorod je favorit, ali će Budućnost Voli sve učiniti da mu se suprostavi i pokuša da ga iznenadi, kazao je trener podgoričkih košarkaša Igor Jovović.

 

Budućnost Voli i Nižnji Novgorod odigraće sjutra u Podgorici utakmicu osmog kola F grupe Eurokupa.


Jovović je kazao da je rival, Budućnost Volija, najdominantniji tim u grupi.

''To su pokazali u mečevima i pobjedama u grupi. Gotovo u svakoj utakmici su dominantno došli do pobjede. Dobili su nas ubjedljivo u prvom meču i sigurno da to u nama treba da probudi određenu vrstu ekstra motivacije, da velikom željom izađemo na teren i pokušamo da odigramo što bolje'', rekao je Jovović na konferenciji za novinare.

On je kazao da uloga favorita pripada gostima zbog njihovog individualnog kvaliteta i postignutih rezultata u grupi.

''To ne znači da ćemo se predati, već ćemo dati sve od sebe da odigramo najbolje što možemo. Kada vam u goste dolazi tim takvog kvaliteta i sa takvim sastavom prirodno je i sportski da svaki igrač treba da ima esktra motivaciju i želju da se nadigrava sa njima'', rekao je Jovović.

Plejmejker Aleksandar Ćapin kazao je da je Nižnji Novgorod potvrdio ulogu favorita i najjačeg tima u grupi.

''Na svim pozicijama obiluju kvalitetnim igračima, pogotovo dominiraju pod košem, ali se ne predajemo. Pokušaćemo da izvućemo pouke iz grešaka iz prve utakmice, da se što bolje pripremimo i odgovorimo na pravi način'', rekao je Ćapin.

 


On je, komentarišući činjenicu da će utakmica, zbog kazne podgoričkom timu, biti odigrana pred praznim tribinama, kazao da je ružno igrati bez publike.

''Niko ne voli da igra pred praznim tribinama. Nezavidna situacija za sve nas, nijesmo srećni zbog toga, ali pokušaćemo da izvučemo maksimum iz nje'', rekao je Ćapin.

Nižnji Novgorod je u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario šest pobjeda, a prvi međusobni duel dobio je 83:62.

Budućnost nakon sedam odigranih mečeva ima skor od dva trijumfa i pet poraza.

Utakmica u dvorači Morača počeće u 18 sati i 30 minuta.

 

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније