Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 11. 2013. 23:04 >> 23:04

EVROLIGA

Realova egzibicija protiv Efesa

Na premijeri petog kola Evrolige Real je demonstrirao silu nad Efesom i slavio sa ubjedljivih 103:57!

Vicešampion Evrope je priredio spektakl svojim navijačima, viđeno je i nekoliko egzibicionih poteza od strane domaćeg sastava za koji su pogađali svi oni koji su se našli u protokolu.

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bio je Burusis sa 17 poena, a dvocifren učinak ostvarili su još Mirotić, Rodrigez, Kerol i Ljulj.

Real Madrid poslije prvog dijela takmičenja po grupama ima svih pet pobjeda i praktično je već obezbijedio plasman u TOP 16 fazu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније